Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Skits@kia Friend's Edition #19 - Αδριανός Σταγγίδης


Σήμερα σας παρουσιάζω έναν ωραίο τύπο και ταλαντούχο σχεδιαστή που γνώρισα μόλις αρχές Δεκέμβρη,μέσα στο τραμ,πηγαίνοντας στο φετινό Athenscon,στο οποίο συμμετείχε σαν artist.Ο λόγος για τον Αδριανό(το όνομα του είναι και το επίθετο μου)Σταγγίδη.Θα μας παρουσιάσει τον εαυτό του με δικά του λόγια παρακάτω:

Ο Αδριανός Σταγγίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Ασχολείται από μικρός με την ζωγραφική, τα κόμικ και πιο συγκεκριμένα τα μάνγκα, με γραφιστικές τέχνες και concept art.
Αποφοίτησε το 2015 από την σχολή πλαστικών τεχνών στα Ιωάννινα. Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει σχεδιάσει εξώφυλλα για δίσκους μουσικής. Έχει ολοκληρώσει διάφορες δουλειές, κόμικ και μάνγκα, κάποια συνεχιζόμενα, κάποια αυτοτελή και συνεχίζει να ασχολείται με διάφορα νέα project.
Εκτός από τα κόμικ κάνω concept art ,οι περισσότερες δουλειές μου είναι με μια ομάδα μουσικών χιπ-χοπ στο εξωτερικό ,κυρίως για εξώφυλλα ,αφίσες κλπ
Για επιρροές έχω κυρίως δημιουργούς μάνγκα (hiroaki samura ,Katsuya Terada,Shirow Masamune) αλλά και δυτικού στυλ  (Mike Mignola ,Sam Kieth ,Simon Bisley)
έχω ένα ολοκληρωμένο  κόμικ με όνομα "ΚΑΤΑΝ" 200+ σελίδες ασπρόμαυρο, ένα μικρότερο τεύχος με όνομα "ΨΑΡΑΚΙΑ" 40 σελίδες ασπρόμαυρο στο οποίο θα φτιάξω και νέα τέυχη με την συνέχεια.






H σελίδα του Αδριανού στο Facebook και Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου