Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο HAWKMAN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!

Ένας από τους παλαιότερους και πιο κλασσικούς ήρωες της DC ο Hawkman δημιούργημα του πανμέγιστου Gardner Fox (εκεί γύρω στις αρχές της δεκαετίας του '40 όταν κυκλοφόρησε το Flash #1 τον Γενάρη που άρχιζε η νέα δεκαετία και χρειάζονταν νέους ήρωες για το περιοδικό)ξαναγυρνά με δικό του τίτλο τον Ιούνιο.
Σε σενάριο του Robert Venditti και σχέδιο(ευτυχώς όχι σενάριο) του Bryan Hitch o καινούργιος Hawkman θα συνεχίσει από εκεί που τον αφήσαμε στο τελείωμα της σειράς Dark Knights : Metal.
Οι δημιουργοί υπόσχονται να σεβαστούν την ιστορία του ήρωα,το παρελθόν του και την καταγωγή του,και να γυρίσουν τον ήρωα πίσω "στις ρίζες του" σαν εξερευνητή και πολεμιστή που ψάχνει να βρεί τις απαντήσεις από τις προηγούμενες μετενσαρκώσεις του,ανακαλύπτοντας όμως ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζε...

Ελπίζω οι δημιουργοί όντως να τιμήσουν την ιστορία ενός από τους πιο "ταλαιπωρημένους" θα έλεγα εγώ χαρακτήρες της DC (Με τα αλλεπάλληλα νέα origin κάθε φορά που αναιρούν τα προηγούμενα)και επιτέλους να του δώσουν πίσω τη χαμένη αίγλη του που τόσο πολύ καταποντίστηκε την προηγούμενη φορά που είχε δικό του τίτλο(new 52)με άσχετους δημιουργούς όπως ο Liefield(σχεδιαστικά)&Daniel(σεναριακά) που δεν γνώριζαν τίποτα από την ιστορία και την εξέλιξη του χαρακτήρα σε όλα τα χρόνια του παρουσίας στο DC universe.


Αναμένω(όπως και στην περίπτωση του immortal Hulk)τον νέο τίτλο γιατί πρόκειται για αγαπημένο μου ήρωα και επιτέλους θέλω να τον δώ να βρίσκεται σε καλά χέρια.Του αξίζει κάτι καλύτερο για την ιστορία του και μόνο.

Σπύρος Ανδριανός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου