Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Συνεργασία ανάμεσα στη DC και τη Sergio Bonelli Editore!!

Σήμερα τα νέα από τη Lucca Comics & Games Festival είναι ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς ανακοινώθηκε από τη Sergio Bonelli Editore η συνεργασία ανάμεσα στη DC και RW edizioni,με πολλά επικά crossover ανάμεσα στους ήρωες των δύο εταιριών μέσα στο 2019 και 2020!!




Το πρώτο crossover, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, θα επικεντρωθεί στους χαρακτήρες του Zagor και του Flash. Πρός το παρών οι δύο εταιρείες κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τον τρόπο με τον οποίο οι δύο ήρωες θα συναντηθούν,και ποια άλλα crossovers ετοιμάζονται..Πάντως θα είναι η πρώτη φορά που η ιταλική και αμερικάνικη σχολή των κόμικ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και αυτό αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό νέο από μόνο του!!!

''Όλοι στο Sergio Bonelli Editore είναι ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος ενός γεγονότος αυτού του μεγέθους", δήλωσε ο Editorial Director Michele Masiero . "Τα δημιουργικά μας μυαλά ξεκίνησαν τη στιγμή που συναντήσαμε τους φίλους DC και RW για πρώτη φορά.

Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε να γίνει δυνατή αυτή η συνεργασία και να είμαστε μέρος της», δήλωσε ο Pasquale Saviani,διευθύνων σύμβουλος της RW edizioni "Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με το SBE και τη DC για να δώσουμε στους Ιταλούς αναγνώστες τις πιο συναρπαστικές ιστορίες που θα μπορούσαν ποτέ να αναμένουν".



Ο Masiero πρόσθεσε: "Προσβλέπουμε στην κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουμε τους χαρακτήρες που συνδέονται με τα άλλα έργα και τους υπέροχους καλλιτέχνες που θα δουλέψουν εκεί". 



Η εκδοτική RW edizioni είναι η εταιρεία εκείνη που εκδίδει στην Ιταλία τα graphic novels με τους ήρωες της DC από το 2011.Η Sergio Bonelli Editore είναι μία απο τις σημαντικότερες εταιρείες κόμικ στο κόσμο που περιλαμβάνει μερικές από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στην ιταλική λαϊκή κουλτούρα όπως Tex Willer, Dylan Dog, Zagor, Mister ΝΟ, Martin Mystere, Dragonero, Nathan Never&Julia.Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο timing για αυτή τη συνεργασία αφού ετοιμάζεται και η πρώτη ταινία βασισμένη σε χαρακτήρα της Bonelli τον Dampyr το 2020!!Η συνεργασία αυτή θα δώσει νέα πνοή στις εκδόσεις.

Ελπίζω οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν άψογα δίνοντας μας επικές συναντήσεις και αναμετρήσεις,δυνατές ιστορίες και συγκινήσεις,και φρέσκιες ιδέες σε μία βιομηχανία που τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει έρθει σε δημιουργικό τέλμα...Και φυσικά να μην επαναληφθούν , κυρίως από τη DC,λάθη του παρελθόντος όπως το First Wave(Doc Savage,Spirit κ.τ.λ.)Αναμένουμε με αγωνία!!

Σπύρος Ανδριανός

1 σχόλιο: