Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Skits@kia Friend's Edition # 17 - Λευτέρης Μουλουδάκης

Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν νέο δημιουργό,που αν και εργαζόμενος στο απαιτητικό περιβάλλον των εστιατορίων,στο λιγοστό χρόνο που του απομένει μπόρεσε να δημιουργήσει καθώς και να εκδώσει μόνος του,το δικό του κόμικ και κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του.Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω παιδιά σαν τον Λευτέρη να αποτελούν το νέο αίμα της ελληνικής σκηνής των κόμικ.Παρακάτω ο Λευτέρης σας παρουσιάζεται με τα δικά του λόγια καθώς και μία περίληψη της υποθέσεως του κόμικ του,που θα σας το παρουσιάσω κάποια στιγμή και εγώ στο μέλλον.



ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΜΙΚΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ!...ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΜΙΚΣ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΕ ΣΕ 3 ΤΕΥΧΗ ΤΩΝ 32 ΣΕΛΙΔΩΝ. ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

Resistance


Η Γη στο μακρινό μέλλον 3050 κυριεύεται από μια φυλή εξωγήινων. Οι άνθρωποι χάνουν την μάχη και διαλύονται σε μικρές ομάδες. Μυστικά φτιάχνουν την Αντίσταση. Σχέδιο τους είναι να φέρουν σε λειτουργία μια χρονομηχανη ώστε να τους επιτρέψει να κάνουν ταξίδια στο παρελθόν και να συναντήσουν υπερανθρωπους ξεκινώντας χιλιετιες πριν αφού στη δική τους εποχή είχαν σταματήσει να γεννιούνται άνθρωποι με υπερδυναμεις. Καταφέρνουν και μαζεύουν μια ομάδα υπερηρωων και μαζί θα πολεμήσουν για να απελευθερώσουν τον πλανήτη. Την ιστορία την αφηγητε ο κεντρικός χαρακτήρας της ιστορίας ο βετεράνος πολέμου και πρώην αξιωματικός Τζον. Η ιστορία εξελισσεται με διαφορες ανατροπες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου