Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Epifany Comics #3 - Kαλύτεροι από ποτέ!!

 Και λίγο πριν το τέλος της δεύτερης (για την ώρα) καραντίνας, η παρέα του Epifany Comics ξαναχτυπά με το τρίτο της τεύχος που κυκλοφόρησε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου σε όλα τα περίπτερα και κομιξάδικα της Αττικής.

Ο εκδότης Βασίλης Χειλάς, οι διευθυντές παραγωγής και οι συντελεστές του δείχνουν να μην καταλαβαίνουν από Lockdown και δυσκολίες που έφερε ο Covid 19 και συνεχίζουν σε δύσκολα εκδοτικές(και όχι μόνο) εποχές να προσφέρουν στον Έλληνα αναγνώστη ένα ωραίο και πλούσιο σε θεματολογία περιοδικό, που δίνει σε Έλληνες δημιουργούς την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.




Ένα τεύχος πλήρες ανανεωμένο, όπου συναντάμε τους ήδη γνωστούς δημιουργούς (Χειλάς, Παντούλας, Λώλος, Γέρκου, Κωνσταντόπουλος, Δαλκίδης κ.α.) μαζί με νέους συνεργάτες (Κατσής,Αλέρτας,Γινάργυρου,Καμουλάκος,Μακροζαχόπουλος,Norjine,Ξυδώνας,Σκλαβενίτης,Ε.Ντοκ)που μεγαλώνουν την οικογένεια του Epifany.

Το τεύχος πλαισιώνουν οι γνωστές κόμικ σειρές (Στρατιώτης Κειν,Talos,Old Man Time,Blood Cracker,Grrrowl,Οι ψίθυροι του Άδη,He-Punk)μαζί με δύο νέες(Ο Χάρος του Κατσή και το Μπόχαμ Σίτυ του Ε.Ντοκ) νέα comic strip (Noodles,Pitsuki,Κουλουβάχατα)δίπλα στα ήδη υπάρχοντα (Hope Winslow, Στη Σκιά της Ακρόπολης, Το τετράγωνο Βουνό, Ότι Φάμε ότι Πιούμε, Η Νέα Επίγνωση) καθώς επίσης και οι γνωστές στήλες του περιοδικού The True Masters(που θα διαβάσετε ένα άρθρο μου πάνω στο φαινόμενο Jack Kirby για πρώτη φορά σε ελληνικό περιοδικό) The Comics Chest (ο Διονύσης Τζαβάρας γράφει για το Elfquest Saga)και Alter Frames του Κων/ντίνου Λαζαρίδη που παρουσιάζει το Demon's Soul.Τέλος στο "Πόσο Μεγάλη την έχεις" ο Χρήστος Μακροζαχόπουλος (Chris Makro)παρουσιάζει τη δική του..συλλογή!!Επίσης συνέντευξη στο Βασίλη Χειλά από τον Γιώργο Γεωργέλο της Λέσxης Φίλων Κόμικς(Λ.Ε.Φ.Ι.Κ.) και το  διήγημα του Τάσου Σαμπάρ "Φως της Πανσέληνου" σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Βεργίνη.




Το καλύτερο έως τώρα τεύχος του περιοδικού που παρουσιάζει μία σταθερά ανοδική πορεία τόσο σε εμφάνιση όσο και ποιότητα και αφήνει υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη στα επόμενα τεύχη. Ένα περιοδικό που δείχνει την αγάπη και το μεράκι των συντελεστών του για αυτό που κάνουν και αυτό είναι διάχυτο από τη πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα. Ένα περιοδικό γεμάτο με κόμικς από τους καλύτερους δημιουργούς που τα αγαπάνε, για όλους εσάς που τα λατρεύετε. Ραντεβού στα περίπτερα και κομιξάδικα της Αθήνας(και ένα μήνα μετά ολόκληρης της χώρας).Το Epifany ήρθε για να μείνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου