Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Comic Cultura issue #2 Η Ψηφιακή Ένατη Τέχνη..στα καλύτερα της!!

Το δεύτερο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού Comic Cultura είναι γεγονός!!Το εγχείρημα που ξεκίνησε δειλά δειλά με το πρώτο του πειραματικό τεύχος τον περασμένο Δεκέμβρη,μεγάλωσε,άλλαξε και ανανεώθηκε ριζικά για το δεύτερο του τεύχος.Όπως ακριβώς το θέλατε!!


Με μία ομάδα άξιων συνεργατών(από γνωστά sites&blogs)και τη συμμετοχή ταλαντούχων και καταξιωμένων καλλιτεχνών,το δεύτερο τεύχος του Comic Cultura συνεχίζει να προσφέρει στους αναγνώστες του ενημέρωση και ψυχαγωγία με κύριο γνώμονα πάντα την λατρεία και αγάπη για την 9η τέχνη.Γιατί τα κόμικς δεν είναι μόνο έρωτας αλλά και τρόπος ζωής!!

Το δεύτερο τεύχος με εξώφυλλο του Λέανδρου

Ένα τεύχος γεμάτο με άρθρα,κριτικές,συνεντεύξεις,πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις στο κόσμο των κόμικς,νέες εκδόσεις και φυσικά πολλά πολλά κόμικς,το Comic Cultura είναι αποτελεί μία άρτια περιοδική έκδοση για τον κόσμο της 9ης τέχνης και geek κουλτούρας δημιουργημένο από ανθρώπους με μεράκι,αγάπη και σεβασμό επάνω στο αντικείμενο και τους αναγνώστες του.Μεγάλη μου τιμή και χαρά που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας(και σαν αρθρογράφος και σαν σχεδιαστής μαζί με τη γυναίκα μου)και υποσχόμαστε πώς τεύχος με τεύχος θα μεγαλώνουμε,θα γινόμαστε καλύτεροι και θα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά το ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο της 9ης τέχνης,πάντα με στόχο και τη δική σας διασκέδαση και ενημέρωση.

Το νέο τεύχος του περιοδικού το βρίσκετε εντελώς δωρεάν στο issuu εδώ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοι φιλοι καλησπερα
    ηθελα να σας πω οτι το περιοδικο, εγω τουλαχιστον, δεν μπορω να το κατεβασω απο το issuu.
    Υπαρχει αλλος τροπος?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Issu.Πρέπει να μπεις στη σελίδα του περιοδικού στο FB και να ζητήσεις από τους admin να στο δώσουν σε pdf.

      Διαγραφή