Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Comic Cultura # 7 - Nέα Εποχή!!

Μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε εμείς και όλη η ανθρωπότητα,ευτυχώς που υπάρχουν και τα κόμικς για να ξεχνιόμαστε λιγάκι...Έτσι μιλώντας για κόμικς δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και το νέο τεύχος του Comic Cultura που έρχεται ανανεωμένο να μας κρατήσει συντροφιά με πληθώρα από κόμικς,άρθρα,τη νέα του στήλη Art Cultura(με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παρουσιάσεις)και μεγάλο αφιέρωμα στον τρόμο στην 9η τέχνη.




Με το 7ο τεύχος του Comic Cultura Magazine(με εκπληκτικό εξώφυλλο από Brain Mince Design), ξεκινάει μια νέα εποχή για το περιοδικό! Συγκεκριμένα, το περιοδικό πλέον φιλοξενεί και κόμικς από ξένους δημιουργούς! 




Στο παρόν τεύχος(το οποίο για πρώτη φορά κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή!!) θα βρείτε κόμικς και συνέντευξη του Αργεντίνου δημιουργού Ian Debiase. Στις σελίδες του τεύχους, επίσης, θα βρείτε 13 έργα Ελλήνων καλλιτεχνών(ενδεικτικά αναφέρω τους Βασιλάκη,Αμπατζίδη,Κάτσο, Κουλιφέτη,Μελισσαρόπουλο, Γκογκτζιλά,Θεωδοροπούλου, Crazy Duck team,Κατσίκα, Στεφαδούρο&Παπαηλίου κ.α.), ένα απολαυστικό διήγημα από τον Γιώργο Σαφελά το Στέλθη(σε εικονογράφηση Έυας Κουτσούκου)και πολλά ακόμα...Το Comic Cultura μεγαλώνει,αλλάζει και σε κάθε τεύχος του γίνεται καλύτερο πάντα με τη δική σας αγάπη και στήριξη!!Η νέα εποχή του Comic Cultura είναι εδώ και μπορείτε να το απολαύσετε ελεύθερα και ωραία στο issuu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου